top of page

Dit zeggen anderen

Wilma Blom

Een coach traject in, ik vond het nogal wat. Maar ja, soms moet er wat gebeuren voor er iets gaat veranderen!Laura, stelt je heel snel op je gemak en je voelt je er ook erg welkom. Ze stelt de juiste vragen en zo kom je in korte tijd bij het probleem. Ze geeft je nieuwe inzichten en met behulp van kleine trucjes kan je die dan gaan gebruiken in het dagelijks leven. Eindelijk handvaten waar je echt iets mee kan!

Marlies

Laura is een heel bijzondere vrouw- een coach die haar vak verstaat. Ze zegt de juiste dingen op het juiste moment en laat iedereen in zijn/haar waarde. Door haar open houding straalt ze rust uit en creëert daardoor een goede sfeer tijdens de gesprekken. Door haar kennis en ervaring voel je je snel begrepen en vertrouwd bij haar, én leer je heel veel tijdens het traject.

Joke

Ik heb jaren bij een psycholoog gelopen en nu pas begrijp ik het. Dat komt door de toegankelijke werkwijze die Laura gebruikt. In korte tijd heb ik daardoor aardig wat inzichten gekregen om mee verder te gaan. Ik sta versteld hoeveel er al in jezelf zit.
Ik heb van Laura oa geleerd dat ik mezelf niet hoef te veranderen. Ik mag alleen leren van mezelf te houden. Laura kon dingen heel duidelijk verwoorden en door vragen te stellen kom je snel bij het "probleem". Je voelt je snel op je gemak bij haar.
Ik heb het traject als zeer fijn ervaren.

Hillegonda

Ik heb het coachtraject als zeer fijn ervaren, ik kon helemaal mezelf zijn. Er is letterlijk een last van mijn schouders afgegleden. De methodes hebben mij veel inzicht gegeven.

Gail

Ik vind Laura een fantastische coach en ik weet zeker dat dit haar roeping is. Ze brengt heel veel rust over op mij en ze is zelfverzekerd. Ze is in staat om de juiste methode te kiezen. Dat vind ik heel knap

bottom of page